Derfor bør du investere i en ammestol/gyngestol!

“Helt ærlig, Oslo gyngestol/ammestol er himmelsendt. Jeg har tilbrakt utallige timer i den de siste 4 månedene.”, er en av mange tilbakemeldinger Samantha Hobbelen mottar daglig fra kundene sine.

Vi har møtt gründeren og designeren av Hobbe ammestoler, Samantha Hobbelen. Samantha gløder av forventning for tiden. Hun og mannen venter nemlig sin tredje baby neste måned, og ikke nok med det, hun kan også avsløre at det nærmer seg fødselen av nok et fantastisk nytt design av Hobbe gyngestol.

Det er nå ca. ett år siden vi startet samarbeidet med Hobbe gyngestoler, og de populære stolene har gått som varmt hvetebrød. Etter stolene kom til Europa virker det som om ryktet har gått som ild i tørt gress. Når man først har fått smaken på en av disse klassiske, vakre og komfortable stolene, kan man ikke klare seg uten. Stolene er nemlig utviklet i samarbeid med jordmødre for å sørge for optimal støtte og komfort for ammende mødre. Samantha forteller om hvordan kundene hennes skriver takkebrev hvor de forteller om hvordan stolen har blitt en redning – spesielt under de lange våkenettene. De priser seg lykkelige over at endelig tiden med ryggsmerter og endeløse netter uten søvn er over. Vi er nysgjerrige på hvordan Samantha Hobbelen kom fram til disse eksepsjonelle stolene, og har derfor stilt henne en del spørsmål for å bli bedre kjent med henne og stolene.

Kan du fortelle oss litt om deg selv?
Jeg heter Samantha Hobbelen og er mor til to nydelige gutter, Hugo (3 ½) og Harvey (2 år) og med en baby på vei om ca. fem uker. Jeg er entreprenør, kone til min fantastiske ektemann og grunnleggeren av Hobbe Home. Jeg begynte min karriere som klinisk dietist / ernæringsfysiolog og jobbet med kreftpasienter på et stort sykehus. Samtidig startet jeg en liten bedrift på siden, som det ikke tok lang tid før vokste og vokste. Så startet jeg et møbelutleiefirma som jeg solgte igjen åtte år senere, like før etableringen av familien vår og oppstarten av Hobbe.

Hva inspirerte ideen bak Hobbe, og hva gjør Hobbe unikt på markedet?
Ideen bak Hobbe ble født ikke lenge etter den første sønnen min. Jeg kjente raskt behovet for en ammestol, og regnet bare med at det skulle være enkelt å få tak i en smakfull og funksjonell gyngestol. Det viste seg imidlertid at noe slikt faktisk ikke var mulig å oppdrive. Jeg var mor for første gang og hadde kun en forferdelig ukomfortabel ammestol med armlener av hardt tre og helt uten støtte. Etter to uker uten søvn ba jeg mannen min om å bare bli kvitt stolen, da jeg ikke en gang kunne komme meg inn og ut av den på en trygg måte med babyen i armene. Fra da av bestemte jeg meg for at om ikke jeg kunne få tak i den perfekte gyngestolen jeg drømte om, ville jeg skape en selv.
Hobbe gyngestoler er unike blant annet på grunn av deres klassiske, tidløse og stilrene design og eksepsjonelle støtte og komfort. Slike stoler eksisterte rett og slett ikke, og jeg ville derfor fylle dette gapet i markedet, noe Hobbe gyngestoler faktisk har. Å finne en gyngestol som ikke bare var sofistikert og stilig, men også 100% funksjonell og designet for foreldre med baby, var umulig før Hobbe gyngestoler ble født.
Det gir meg så mye glede å skape disse vakre gyngestolene og vite at andre foreldre også får uvurderlig hjelp i den viktige tiden med baby og småbarn.

Kan du fortelle oss om samarbeidet med jordmødre da du designet disse gyngestolene?
Jeg ønsket at våre Hobbe stoler skulle være ulike andre gyngestoler på markedet ved å skape noe som ville møte alle de behov en ammende mor med baby har. Jeg kom fram til at den beste måten å gjøre dette på var å samarbeide med en erfaren og kvalifisert jordmor. Hennes innspill var uvurderlig for designprosessen, da jeg kombinerte denne informasjonen med egne erfaringer som mor for å skape en virkelig funksjonell og gjennomtenkt designet gyngestol.

Hvorfor er Hobbe gyngestoler så perfekt for amming?
Hver Hobbe gyngestol har blitt omhyggelig utformet ved bruk av fast og god skumgummi til støtte for ryggen, leddene og for å få strukket ut leddbåndene etter fødselen, og er dekket med et ultra-mykt flekkresistent, stoff som er enkelt å tørke rent av. Hvert enkelt design er nøye gjennomtenkt for at du skal være mest mulig komfortabel under de lange våkenettene når du ammer og bysser babyen din i søvn. Her er det blant annet vesentlig at hodepute, ryggstøtte og armlene gir deg best mulig støtte. Vi har utarbeidet 6 vakre design som alle imøtekommer disse behovene, og som i tillegg passer enhver interiørstil og hjem.

I hvilke andre situasjoner er Hobbe gyngestol en stor hjelp med babyer?
Det er så mange dokumenterte fordeler for både mor og barn å benytte en god og riktig gyngestol under den daglige matingen, eller når du bare slapper av og knytter bånd med babyen. Min egen erfaring er imidlertid at stolen har vært til aller best hjelp når den lille er syk. For ca. to år siden var sønnen min, Hugo, svært syk med høy feber. Verken kos eller mat kunne få han til å roe seg, men så prøvde jeg å bysse han i søvn i gyngestolen, og det var virkelig redningen! Jeg satt oppe med han i gyngestolen hele natten, da det var det eneste som kunne få han til å slutte å gråte og hjelpe han å sove. Jeg har hørt så mange historier fra andre mødre som hvordan de har gått rundt og gynget på babyen i timevis før de omsider investerte i en gyngestol.
Det har gjort de lange nettene så mye enklere for dem.

Hva vil du si til foreldre som lurer på om det er verdt pengene å kjøpe en slik stol når de små vokser opp så raskt?
Det er ikke uvanlig for nye foreldre å overse nødvendigheten av å ha en kvalitetsgyngestol, men du kommer faktisk til å erfare at den vil bli et av de mest brukt møblene i huset ditt. Din Hobbe gyngestol vil være stedet der du tilbringer utallige timer for å mate, slappe av og knytte bånd med babyen din. Når de etter hvert vokser opp blir stolen et sted for å lese sammen, kose og synge sanger.
De er virkelig så mye mer enn bare en stol, men et sted hvor du skaper minner med barna dine.
Å investere i dine barns helse og søvnvaner – for ikke å nevne dine egne – er noe av det beste du som forelder kan gjøre for å sørge for at både du og barna er glade, friske og tilstrekkelig utvilte. Dessuten har Hobbe gyngestol blitt designet for å fortsette å vokse i takt med familien. Når barna har vokst opp og kanskje forlatt redet, tjener stolen som et verdifullt hvilested for dere voksne og et uvurderlig møbel som vil bli i familien i årevis, ja kanskje i generasjoner.

Fortell oss mer om fotskamlene og de spesielle funksjonene de tilbyr!
Jeg har personlig opplevd at amming/mating er så mye mer komfortabelt med føttene i riktig høyde. Den samme tilbakemeldingen får vi stadig fra kundene våre. Det bidrar til å lindre ryggsmerter og til å lette presset forårsaket av væske i kroppen etter fødsel. Våre fem vakre design for fotskamler vil hjelpe deg med å kontrollere hvor langsomt og jevnt du ønsker å gynge, da de skaper en stødig base du kan hvile føttene dine på.
Hver av Hobbe fotskamler er laget av det samme luksuriøse materialet og den faste skumgummien som gyngestolene våre, og med en ramme av heltre. Ulikt andre puffer og fotskamler har vi utarbeidet det perfekte høydeforholdet mellom stol og fotskammel, slik at føttene dine verken er for høyt oppe eller nede,
men helt riktig.

Er det mange mødre som kjøper Hobbe gyngestoler? Hva er tilbakemeldingen deres?
Absolutt! Vi har tusenvis av familier verden over som har fått med seg en Hobbe gyngestol hjem og som bare elsker deres nye ammestol og fotskammel. Vi elsker å få tilbakemelding fra våre fantastiske kunder, da deres vennlige ord og tilbakemelding alltid gjør dagen vår ekstra bra. Her en dag fikk jeg høre om en fantastisk mor som faktisk tok gyngestolen med til sykehuset i forbindelse med fødselen så hun kunne amme babyen rett etter fødselen. Her er bare noen få av tilbakemeldingene vi mottar fra kundene våre daglig:
– “Denne gyngestolen er så mye mer enn bare en stol. Det er her vi går for å lese bøker, synge sanger og for å berolige begge barna våre (vår eldste fyller 5!!). Denne stolen har allerede og vil fortsette å skape så mange nydelige minner for familien vår. ”
– “Helt ærlig, Oslo gyngestol/ammestol er himmelsendt. Jeg har tilbrakt utallige timer i den de siste 4 månedene.”
– “Jeg bare elsker den! Mannen min synes det er det beste innkjøpet vi har gjort til babyen.”

Vi forteller kundene våre at Hobbe gyngestol er en stol for hele familien og som vil bli i familien i generasjoner, er dette noe du kan si deg enig i?
Vi blir varme om hjertet av å tenke på alle de magiske minnene de mange familiene vil skape i våre Hobbe gyngestoler. Vi er overbevist om at våre fantastiske gyngestoler vil bli verdsatt av hele familien i mange år.

Et naturlig spørsmål for enhver mor: Hva er den beste måten å holde stolen ren?
Som mor er dette et spørsmål jeg stilte meg selv før vår første gyngestol ankom. Hver Hobbe gyngestol er trukket med et luksuriøst, mykt stoff som er forhåndsbehandlet mot flekker og søl, som gjør stolene utrolig enkle å holde rene. Om du eller babyen søler kan du ganske enkelt tørke opp med en våtserviett, og det er det! Stolen ser like fin ut.

Hva vil du si er de tre beste aspektene ved Hobbe gyngestol?
Kan jeg kun velge tre?! Jeg vil si at det første folk merker seg ved stolene våre er det smakfulle og elegante designet, som naturligvis er grunnleggende viktig for mange mødre som ønsker å skape et vakkert babyrom for babyen sin.
Det neste aspektet, som er minst like viktig, er at disse stolene har blitt spesialdesignet for foreldre med barn. Alt fra den jevne og rolige gyngebevegelsen, til det myke og flekkresistente stoffet og det ergonomiske ved stolen, er alle aspekter som gjør stolene til de beste ammestolene i Australia, og i verden for øvrig om vi skal si vår ydmyke mening.
Mitt siste valg må være at hver solgte Hobbe gyngestol hjelper en annen mor i nød. Send Hope Not Flowers er en veldedighetsorganisasjon som støtter mødres helse i utviklingsland, og vi donerer en prosentdel av hvert salg til denne fantastiske veldedighetsorganisasjonen. For meg personlig er det så viktig å gi noe tilbake i denne verden, og det er slik vi gjør det i Hobbe.

Hvor mange Hobbe gyngestoler har du hjemme, og hvilken modell er din personlige favoritt?
For øyeblikket har jeg den nydelige Bordeaux gyngestolen med fotlene på soverommet vårt hjemme. Denne har mitt definitive favorittdesign. Vi bruker den til å lese bøker for guttene og også for å lese bøker og slappe av selv. Den er i tillegg det aller første designet jeg skapte, så den har nok en spesiell plass i hjertet mitt. Mannen min og jeg venter vår tredje baby neste måned, og jeg gleder meg ekstra til å velge en gyngestol til babyrommet. Vi er nemlig i en idemyldringsprosess for et potensiell nytt design, hysj..! Vi kommer imidlertid til å vente med å ta en beslutning til babyen er født. I tillegg har vi to Petite barnegyngestoler (med indigostriper) hjemme, som guttene våre elsker å ha på rommet sitt. Jeg finner ofte vår yngste sønn, Harvey sittende å lese i den lille gyngestolen sin.

Har dine Hobbe gyngestoler vært til noen hjelp for deg med dine babyer?
Absolutt, ja! Min Hobbe gyngestol har gang på gang vært en redning og en oase for meg og familien min, og jeg kan ikke vente med å la Wallebecks kunder prøve en selv og finne deres egne perfekte Hobbe gyngestol.

Vi takker Samantha for en hyggelig og lærerik samtale og for at hun har gitt oss muligheten til å også kunne tilby europeiske mødre disse fantastiske stolene. Som en av hennes mange fornøyde kunder uttrykte det:
– “Denne gyngestolen er så mye mer enn bare en stol. Det er her vi går for å lese bøker, synge sanger og for å berolige begge barna våre (vår eldste fyller 5!!).

Denne stolen har allerede og vil fortsette å skape så mange nydelige minner for familien vår. ”

Se alle ammestolene her: >>

Team Wallebeck

Legg igjen en kommentar