Våren har kommet for fullt og det er på tide å ta fram sykkelen :)

Jeg vet, akkurat nå lever vi i en rar tid og ingen vet hvor lenge disse korona-tilstander kommer til å vare…. Men midt opp i alt dette synes jeg vi er utrolig heldige med det flotte vårværet vi har for tiden. Det gjør hverdagslivet med barn så mye lettere 😊

Og nå som våren har kommet for fullt, er det på tide å ta fram sykkelen og dra på noen fine sykkelturer i nærområdet. Har du en liten 2-3 åring som gjerne vil bli med på en liten sykkeltur? Da er en løpesykkel, også kalt balansesykkel, en god løsning.

En løpesykkel / balansesykkel er et utmerket valg til de minste, ettersom det er barnets energinivå som bestemmer farten, samtidig som balansen utvikles. De fleste barn er klare for sin første løpesykkel når de er 1,5-2 år gamle.

Vi har falt pladask for verdens søteste balansesykler: BANWOOD FIRST GO. Har du sett en søtere barnesykkel enn denne? Banwood® lager moderne design med et snev av sjarm fra midten av århundret, påvirket av skandinavisk design. Balansesyklene for småbarn er laget av robuste og holdbare materialer av høy kvalitet. Rammene er av stål og styret av aluminium. Sadlene og grepene til disse Kids Bikes er kledd med avansert faux skinn; et materiale som er egnet for allslags vær og som er lett å tørke av.

Banwood selv sier: Vi følger nøye med på hvert trinn i prosessen, fra design og produksjon til levering og bruk av balansesyklene, slik at vi kan sikre en flott opplevelse.

I tillegg har de en utrolig søt detalj: en liten kurv foran på sykkelen. Den avtagbare kurvkurven er laget av rotting og er ideell for å pakke det viktigste for dagseventyrer.

Balansesykkelen kommer i mange freshe farger og selvfølgelig har de også tenkt på sikkerhet og laget matchende hjelmer.

Nå som man tilbringer det meste av tiden sammen med familien og i nærområdet, så blir lille tassen ekstra glad for en slik sykkel? For ikke å snakke om mamma da, hun kommer også til å elske denne nydelige sykkelen 😉
Hvilken farge liker du best?

Ta en titt her på hele utvalget her >

XOXO

Team Wallebeck

Adelia

Team Wallebeck

Legg igjen en kommentar