“Moderne liv handler om å sjekke klokka. Det er alltid noe man skal ha gjort eller et sted man må rekke – ikke bare for oss voksne, men også for våre kjære små.
Alt dreier seg om tiden. Men forestill deg et barnerom hvor tiden står stille. Hvor hvite fjær fra en vakker drømmefanger beveger seg mykt med vindpusten fra et åpent vindu og hjelper babyen inn i drømmeland – hvor eleganse møter harmoni i pastellfarger og glitrende sølv- og gulldetaljer.
Eller et rom hvor en nostalgisk spilledåse spiller beroligende melodier mens dine søte små leker på et mykt håndlaget kvalitetsteppe.

“I slike øyeblikk er det ingen andre som eksisterer i hele universet, kun barnet med sine drømmer.”

Dette er ikke bare fantasi. Wallebeck Interior & Design tror at ethvert barn verdsetter et fredfullt gjemmested hvor de kan slappe av og leve ut eventyrene av deres drømmer. Eleganse, harmoni og meditasjon er alle ingerdienser som er brukt i design av klassiske møbler og tilbehør for både baby- og barnerom.
Bomull og lin er blant favoritt tekstiler, mens pastellfarger med tidløse gull- og sølvdetaljer gir den perfekte finishen.
Wallebeck Baby & Child beriker det skandinaviske markedet med vakre produkter og henter inspirasjon fra Frankrike, USA og Australia for å tilby barnet ditt et perfekt og tidløst drømmested når de vokser opp. Brandet Wallebeck Baby & Child er tidløst og luksuriøst, med empati, komfort og kvalitet.
Deres mål er å tilby kvalitetsprodukter med priser som egner seg for det store markedet.
Følg med i oppbyggingen av brandet og utviklingen av kolleksjonen!

Wallebeck Interior & Design er glade for å hjelpe deg til å skape det perfekte rommet for dine barn og tilbyr måltilpasset interiørhjelp og nettdesign service.

Bak dette elegante og hjertevarme brandet står to kvinner som har øye for det som er vakkert og bruker mulighetene for å lage hverdagsmagi.

Gründeren av Wallebeck Interior & Design AS, Sonja Nevanlinna, er født i Finland og bor nå i Norge. Hun har alltid åndet for design og på sine mange jobbreiser elsker hun å finne inspirasjon og nye idéer for fremtidige prosjekter. Hun er ikke redd for utfordringer og sikter høyt uten å miste synet for detaljer. Hun er også den kreative designeren bak brandet Wallebeck Baby & Child med dets klassiske, hjertevarme eleganse som hennes spesialitet. Ved å følge hennes interiørråd kommer du aldri til å angre på. Som mor til to små eventyrere kan hun lett leve seg inn i din hverdag, og vet hva som vil fungere på et barnerom.

Medgründer Adelia Marques er født i Sveits og har bodd både i Finland og Frankrike før hun flyttet til Norge. Hun har omfattende erfaring innen internasjonal salg og markedsføring, som er viktige ferdigheter for å bygge opp et selskap som Wallebeck Interior & Design.
Som den organiserte, effektive og hardtarbeidende moren til fire små prinser, elsker hun å hjelpe kunder for å finne den beste løsningen for deres behov.

 “We love what we do, we love to do it together and we love to share it with you.”

XOXO

Team Wallebeck