Unike, måltilpasset tapeter

Har du lyst å tilføye barnerommet litt ekstra sjarm eller gi rommet et personlig preg? Om det er ballerinaer, luftballonger, fly, biler eller dyremotiver som barnet ditt ønsker å ha, så finner du hos oss fantastiske og unike tapeter, som kan forvandle et helt rom på et øyeblikk.
Du trenger ikke engang å tapetsere alle vegger for å oppnå den nydelige effekten. Ved å bruke tapet kun på én fondvegg eller til og med på deler av veggen, kan hele rommets uttrykk og atmosfære forandres.

En super enkel DIY idé er feks å ramme inn 1m2 Little Hands Wallpaper tapet i flotte rammer. Slik får du et helt unikt bilde som garantert ingen andre har!

Wallebeck Baby & Child er eksklusiv distributør av det nydelige tapetet Little Hands Wallpaper i Skandinavia, og kan hjelpe deg å fylle baby og barnerommet med drømmer og overraskelser. Barnet ditt vil garantert elske de sjarmerende og unike motivene på barnerommet og du får et personlig preg til ditt hjem.

Du kan bestille tapet akkurat med de mål du måtte ønske fra Wallebeck Baby & Child. Disse høykvalitets tapeter blir produsert med tilpassede mål etter dine behov og leveres direkte fra vår leverandør til deg.

Se alle de nydelige tapetene her >>

XOXO

Team Wallebeck

Eva
PS: Nedenfor finner du noen inspirerende kundebilder 🙂

Team Wallebeck

Legg igjen en kommentar