Lønner det seg å investere i en ammestol?

blog_hobbe_2

blog_hobbe_3

blog_hobbe_4

Dette spørsmålet stilles av mange vordende mammaer og jeg var også en av dem. Da jeg selv hadde en liten guttebaby som ofte gråt og måtte bæres og vugges time etter time, begynte jeg å lete etter en gyngestol. Det var da vi hos Wallebeck Baby&Child fikk øye på en elegant og unik gyngestol «down under» i Australia, og denne stolen måtte jeg bare ha! Jeg har ikke angret siden og ammestolen er blitt min nye beste venn.

Det er en stor glede for oss å fortelle at Wallebeck Baby & Child har fått eksklusiv salgsrett i hele Europa for å selge akkurat disse elegante og ultimate gyngestolene/ammestolene fra Hobbe!

Våre to favoritter Oslo og Bordeaux gyngestol/ammestol er utviklet i samarbeid med jordmødre.I disse ammestolene synker du ikke ned slik at det er vanskelig å komme deg opp igjen med barnet i armene dine, noe som er vanlig med andre gyngestoler. Du får heller ikke følelsen av å falle bakover og når du foretrekker en lenestol foran en gyngestol er det bare å ta i bruk den deilige pallen som matcher stolen perfekt. Rygg og skuldre får også riktig støtte, slik at du kan slappe av med barnet på fanget og slipper stive muskler i skuldrene og ryggen når du ammer eller gir flaske. Gyngestolfunksjonen gjør at du ikke lenger trenger å vandre rundt med en gråtende baby midt på natta, men kan sitte stille å gynge skatten din i søvn.

Og ikke bare det! Disse fantastiske gyngestoler passer ikke bare utmerket på barnerommet. Takket være den tidløse, klassiske elegansen og de harmoniske fargene er Oslo og Bordeaux gyngestoler perfekte godstoler for alle familiens medlemmer hvor som helst i huset, enten det er mor som vil trøste barnet sitt på natta, far som koser med babyen sin og gir flaske eller storesøster som koser seg med en god bok under et varmt teppe i stuen.

Vi er overbevist om at disse gyngestoler kommer til å være hele familiens nye favoritter og kanskje du derfor til og med trenger 2 av dem 😉

XOXO

Team Wallebeck

Adelia

Les mer om Oslo og Bordeaux gyngestoler her>>

Team Wallebeck

Legg igjen en kommentar