7 spørsmål om veggklistremerker til barnerommet

Når det gjelder å dekorere babyrommet til din baby eller soverommet til ditt voksende barn, er veggdekor ofte den mest effektive og den enkleste måten til å forandre barenerommet til et eventyrverden hvor små fantasier får leve og søte drømmer oppstår.

Vi tror på barndommens magi og vi elsker å hjelpe foreldrene til å virkeliggjøre idéene for babyrom eller barnerom. For å finne ut om våre veggklistremerker passer for deg, ta en titt på ofte stilte spørsmål:

1. Er wall stickers trygt for veggene?
Det korte svaret er ja! Schmooks veggklistremerker er veldig skånsomme mot vegger. Enkle instruksjoner er inkludert for å hjelpe deg til å gjøre veggen klar før du klistrer merket på. Du kan bruke merkene, flytte på dem, fjerne dem, bruke dem på nytt og erstatte dem.

2. Hva er deres veggmerker laget av?
Schmooks sine veggklistremerker for barn er laget av ypperste polyester, som kan legges på så og si alle rette overflater. Våre klistremerker har en vakker og myk tekstillignende overflate og det vannfaste trykket har levende farger. Klisteret på baksiden mister ikke evnen til å sette seg fast eller gjør ikke overflaten på din vegg klissete.

3. Hvor er Schmooks veggklistremerker laget?
Disse veggklistremerker er laget av Schmooks i dems studio i Canberra, Australia.

4. Vi leier. Kan jeg allikevel bruke veggmerker på mitt barnerom?
Våre veggklistremerker er perfekt for leieboere. Om flytting er på agendaen, anbefaler vi å ta vare på røret og bakpapiret, slik at du trygt kan lagre dine veggklistremerker til de skal brukes på nytt i ditt nye hjem.

5. Hvor lenge vil veggklistremerker vare?
Våre veggklistremerker er super holdbare og designet til å stå tidens tann. De blir ikke svake eller slappe, de revner ikke eller krymper eller krøller seg. Du kan flytte dem sømløst fra vegg til vegg, bare fjern dem enkelt og lim på!

6. Inneholder disse klistremerker noen farlige stoffer?
Våre veggklistremerker er menneske- og miljøvennlige. Klistremerke-materialet er ikke giftig og fri for PVC, BPA, bly, ftalater, glykoletere og formaldehyder. Våre klistremerker er biologisk nedbrytbare og har lavt brannmerking, som gjør dem perfekte på barnerom.

7. Mine vegger er mørke! Vil malingen synes gjennom deres veggmerker?
Vi dekker deg! Våre veggklistremerker er laget av 99% blokkerende materiale, som vil dekke mørke eller lyse vegger og til og med skjule merker.

Om du har noen spørsmål om Schmooks
wall stickers, send oss gjerne en
email. Vi hjelper mere en
gjerne!

Team Wallebeck

Legg igjen en kommentar